Hoe vind ik de radiocode van mijn Skoda Yeti?

Gepubliceerd op juli 4, 2023

Je autoradio kan vergrendelen wanneer de batterij van je Skoda Yeti wordt vervangen. Om je Skoda Yeti radio te ontgrendelen heb je een viercijferige code nodig. Als je de code van je Skoda Yeti-radio kwijt bent of als de verkoper deze niet aan je heeft gegeven, kunnen wij deze voor je achterhalen.

Hoe ontgrendel ik mijn Skoda Yeti autoradio?

Als je de radiocode van je auto niet weet, kan je autodealer deze voor je opzoeken. Veel automobilisten klagen echter over erg hoge prijzen bij hun dealer. Gelukkig voor jou kan CarGroov de code van je Skoda Yeti autoradio achterhalen voor een eerlijke prijs. We hebben alleen het serienummer van je autoradio nodig. Dat is alles!

Stap 1: Zoek het serienummer van mijn autoradio.

Stap 2: Bestel mijn code online via onderstaand formulier.

Stap 3: Ontgrendel mijn Skoda Yeti autoradio met de code!

Hoe vind ik het serienummer van mijn Skoda Yeti radio?

Het serienummer van je Skoda Yeti autoradio staat op een sticker aan de zijkant van de radio. Het kan zijn dat je de radio van het dashboard moet halen om bij de sticker te kunnen. Het serienummer begint met SKZ.

Je hebt alleen dat nummer nodig om je ontgrendelingscode te genereren!

Hoe verwijder ik mijn Skoda Yeti radio van het dashboard?

Merk op dat sommige modellen geen schroevendraaier nodig hebben om de autoradio te verwijderen, maar eerder extractiesleutels die in de sleuven moeten worden gestoken.

Nu je je serienummer hebt, kun je je Skoda Yeti unlocking radiocode bestellen 🙂 .

Ontvang uw Skoda Yeti autoradio code online

Om je Skoda Yeti radiocode te krijgen, hoef je ons alleen het serienummer en een e-mailadres te geven waar we je de code naartoe kunnen sturen.

Als je bij een bepaalde stap problemen ondervindt, kun je contact met ons opnemen: [email protected]

Ontvang uw ontgrendelingscode voor uw Skoda autoradio

  Veilig met Paypal

  Voorbeelden van Skoda Yeti radiocodes

  SerienummerCode
  SKZ7Z3G00950200125
  SKZAZ7G45326060153
  SKZ1Z2K11306291842
  SKZ4Z1M01231881908
  SKZ1Z1C36239930343
  SKZAZ3G09103051208
  SKZ2Z3F37033820546

  Zorg ervoor dat je de hoofdletter i (I) niet verwart met L of met het cijfer 1.

  hoofdletter i
  hoofdletter L

  Hoe voer ik de code in om mijn Skoda Yeti autoradio te ontgrendelen?

  Nu je je viercijferige pincode hebt ontvangen, kun je je Skoda Yeti radio ontgrendelen.

  Het invoeren van de code van je Skoda Yeti autoradio is eenvoudig. Gebruik gewoon de eerste vier toetsen. Om de code te bevestigen, gebruik je de pijltjestoets rechts, de dubbele pijltjestoets rechts of de cijfertoets zes, afhankelijk van het model.

  Hoe lang duurt het voordat ik mijn Skoda Yeti autoradio code ontvang?

  Onze medewerker is het grootste deel van de dag beschikbaar, dus over het algemeen duurt het een paar minuten voordat hij je je code stuurt. Het kan een paar uur duren, maar je kunt in elk geval contact met ons opnemen via [email protected] 👍

  Mijn autoradio is geblokkeerd en op het scherm verschijnt "SAFE"

  Het is normaal dat de Skoda Yeti autoradio "SAFE" weergeeft, dit is een veiligheidsmodus. Je moet de code van je autoradio invoeren om je autoradio te ontgrendelen. Wees voorzichtig, als je te vaak verkeerde codes invoert, kan de autoradio 1 uur of langer geblokkeerd zijn. Je moet dan een uur wachten (door de autoradio aan te laten) om het opnieuw te kunnen proberen. Zorg er dus voor dat je de juiste autoradio-code invoert.

  Hoe kom ik gratis aan de radiocode van mijn Skoda Yeti auto?

  Sommige websites beweren dat hun radiocodeservice gratis is. Als je het probeert zul je aan het eind zien dat je eigenlijk moet betalen! Gratis service voor Skoda Yeti auto radiocode bestaat eigenlijk niet! De autodealer kan erg duur zijn, bij CarGroov kunnen we je Skoda Yeti auto radiocode achterhalen tegen een eerlijke prijs.